CAMPUS/SITELICENS

Talsyntesprogrammet TorTalk är från början utvecklat för forsknings- och högskolelitteratur. När Tor Ghai gav sig på komplext textmaterial om hjärnan insåg han bland annat att all låst text måste gå att komma åt på ett mycket enklare sätt. Han ville också hitta ett sätt att slippa lyssna på all den referenslitteratur som finns insprängd i exempelvis texter om psykologi och neurologi. 

ALLT DETTA INGÅR I CAMPUS/SITELICENS MED TORTALK

TORTALK WINDOWS & MAC

- Talsyntesprogrammet TorTalk till alla Windows- och Macdatorer inom Universitetet som ni önskar. Möjlighet för alla studenter och lärare att även installera programmet på privat PC eller Mac hemma. All skärmtext, inklusive e-böcker och låsta pdf-er, kommer enkelt kunna läsas. 

- Installationerna av TorTalk är inte tidsbegränsade.

 

MSI-INSTALLATIONSPAKET MED SUPPORT

- Vi skapar MSI-paket och telefonsupportrar vid behov Universitetets IT-personal genom installationsprocessen.

 

UTBILDNING & WORKSHOP

- Utbildande och inspirerande workshop för studenter, lärare och bibliotek. Vi introducerar programmet och pekar på vilken skillnad talsyntes kan göra. Deltagarna får konkreta problem och lösningar förknippade med livet som dyslektiker. Tanken är att utbildning/workshop utgår från Universitetets IT-miljö och dess mål är att alla deltagare ska känna sig trygga att användandet och förevisa TorTalk oavsett textens format.

 

SERVICEAVTAL 

Serviceavtal innebär:

- Uppdateringar och uppgraderingar av programvaror. 

- Support för såväl bibliotek, IT-personal som studenter.

- Fortsatt möjlighet att installera programvaror på datorer på campus men även på privata studentdatorer.

 Vi är övertygade om att kombinationen av våra workshops och ett stundentanpassat program som är extremt intuitivt och lätt att komma igång med kommer göra att fler studenter med behov faktiskt blir användare och att Universitet som följd kommer kunna påvisa bättre studieresultat och fler genomförda kurser.

Exempelkunder

 

Ring med frågor eller mejla kontaktuppgifter och antalet studenter så återkommer vi med anpassat upplägg och kostnad. 

Jocke150

Joakim Olofson

Kundkontakt & Säljansvarig

joakim@tortalk.se

0733-200 972